Ter Verpoozing, voor interessante gesprekken en uitgaven.

SCHRIJFTIPS (Gratis)

Wie wil kan zijn/haar/het voordeel doen met mijn Schrijftips. Gratis als pdf te downloaden. Wie liever een mooi boek heeft kan voor Euro 12,50 een papieren exemplaar bestellen.

Welkom

Ter Verpoozing is de naam van mijn uitgeverij. Ik maak boeken uit liefhebberij en voor prettige contacten met schrijvers.

Ik ben met pensioen en ik hoef niet financieel rijker te worden. Dat betekent dat ik tegen onkostenvergoeding boeken maak. Ik ben geen grafisch vormgever. Ik ben schrijver. Ik ben uitgever. Inmiddels heb ik ruim 80 boeken uitgegeven. Veel van mezelf. Ongeveer 20 titels van andere schrijvers. Elders op deze website staat meer over mij.

Om de gedachten te bepalen wat u kunt verwachten.

* Een kant-en-klaar manuscript in Word, zonder voetnoten en zonder afbeeldingen maak ik drukklaar. Inclusief een ISBN. Daarnaast levert u mij 5 boeken. Afhankelijk van de omvang van het boek kost de proefdruk (U ontvangt 5 boeken) ca. Euro 100,00

* Het starttarief (inclusief ISBN en 5 proefboeken voor u) is dus rond de Euro 100,00. U betaalt op het moment van bestelling van de proefdruk. Kleine correcties voer ik gratis uit. De oplage bestelt en betaalt U bij mij. (prijs vanaf 7,50  euro/boek, afhankelijk van omvang, kleur, flappen, enz..)

 

* De vormgeving is eenvoudig. Als u veel wilt veranderen aan de eerste opzet, breng ik dat, in overleg met u, in rekening.

 

* Op deze website vindt u veel voorbeelden van uitgaven van Ter Verpoozing. Gebruik de knop Literatuur en Uitgeverij.

 

* Ik gebruik een voordelige internetdrukker. Wie handig is met pdf kan de boekuitgave ook zelf doen. U kunt heel goed zonder mij. Ik maak boeken voor wie niet handig is met opmaak en digitale bestelling.

 

* Als u de grotere bestelling via mij doet, rond ik de prijzen van de drukker naar boven af.

 

* U betaalt vooraf en u krijgt de oplage thuis bezorgd. (Ongeveer een week na bestelling.) Minimumoplage is 10 boeken.

 

* Ik verzorg geen verspreiding en ik maak ook geen reclame. Een persbericht lukt me wel.

 

* Een goed gesprek aan de keukentafel is prettig, zodat we elkaar – al dan niet oppervlakkig – leren kennen. Ik laat me graag door uw inzichten en levenservaring verrijken.

 

* We hoeven geen vrienden te worden. Ik mijd conflicten. 

 

Als U denkt in mijn fonds te passen, neem gerust contact met me op.

Uitgaven

U vindt veel van uitgaven beschreven onder de knop Literatuur