Drents eigen kost
Koken is knutselen en creativiteit in prettige combinatie. In dit beeldkookboek staan gerechten van Drentse bodem, toevallig omdat we in Drenthe wonen. De recepten staan in beelden weergegeven. Er zijn geen hoeveelheden vermeld, er zijn geen kooktijden te vinden. De afbeeldingen geven aan hoe koken met de Franse slag kan.
De creativiteit van de kok krijgt veel ruimte.
Aardbeienjam, een kwarktaart, gehaktballen braden, een uitsmijter, koude tomatensoep en varkenhaas. Courgettechutney, Provencaalse vis en macaroni met gorgonzola. U treft diverse salades en enkele toetjes. Prima boek voor wie nog niet vaak heeft gekookt. Een ideaal geschenkt voor mensen - manlu - die nog niet willen koken omdat ze nog niet kunnen koken.
The man who married a hen
Johns Maswabi was a student at Kalabo Secondary School in Kalabo, Western Province, Zambia. He wrote these stories to earn pocket money for traveling home.
Ter Verpoozing
Overzicht
Boeken
Films
Contact
Gerard Stout
Beukenlaan 17
9321 GP Peize
050-5033927