Om een lang verhaal kort te maken

Sjouke B. Dekker

Jarenlange betrokkenheid bij Boshof / Cereasstaete in Assen weergegeven in een boek met geschreven portretten van mensen die onder de hoede van Aly Altena in de Boshof hebben gewoond, gewerkt of vrijwilliger zijn geweest.

Dit boek is gemaakt ter gelegenheid van het afscheid van mevrouw Aly Altena als locatiemanager van de Boshof / Ceresstaete in Assen. 

Alle interviews zijn, net als de andere opgenomen teksten, eerder gepubliceerd in het Bosblad. Voor zover niet anders vermeld is de auteur Sjouke B. Dekker. 

Het boek is tot stand gekomen op initiatief van de Cliëntenraad van de Boshof / Ceresstaete en aan Aly Altena aangeboden als dank voor haar grote inzet voor het huis.

Het boek is te bestellen via print-on-demand bij Iwema in Assen. U betaalt Euro 12,50 + verzendkosten. Het boek is niet in de winkel in Assen te koop, enkel via de webshop.

Mocht u tien of meer exemplaren willen, neem dan contact met mij op. De prijs is – vanaf 10 exemplaren – Euro 10,00 per boek, inclusief verzending. 174 pagina's, zwartwit, formaat 20 x 20 cm.