Kroniek 2018

Ik probeer elke maand een boek te maken met een literaire weergave van mijn beslommeringen. Wellicht lukt het om 12 boeken te schrijven. Het eerste over januari is gereed. Na een jaar bundel ik de afleveringen in een hardcover.

Wie mee wil denken en meewil kijken is van harte uitgenodigd. U weet me te vinden.

Dagelijks op stap gewapend met scherpe blik, gespitst verstand, geheugen en camera. En zo mogelijk de elektrisch aangedreven fiets. Mijn beslommeringen omvatten: kijken, onthouden, reflecteren, verbazen, verwonderen en achterna noteren wat bij me is gebleven. Luisteren doe ik ook, maar minder dan ik gewoon was.

 

 

Dit talige boek bevat impressies van mijn dagelijkse dingen in het licht van literatuur, beeldende kunst, fotografie, natuur. 

Ik onderzoek wat berichten uit dagbladen, tijdschriften aan mij toevoegen. Soms probeer ik mijn inzichten aan deze bronnen toe te voegen. U vindt ze hier en soms ook elders.

 

Met de notities en afbeeldingen richt ik me op eernsachtige en luchtige zaken in het bestaan. 

 

 

Parallel aan deze Kroniek 2018 komen ongetwijfeld verhalen in me boven. De bron van mijn proza is wellicht in deze Kroniek 2018 te ontwaren.

Download
Kroniek 2018 januari
Aflevering Januari
126 Webversie Kroniek 2018 januari.pdf
Adobe Acrobat document 6.3 MB

Dit talige boek bevat impressies van mijn dagelijkse dingen in het licht van literatuur, beeldende kunst, fotografie, natuur. Ik onderzoek wat berichten uit dagbladen,

tijdschriften aan mij toevoegen. Soms probeer ik mijn inzichten aan deze bronnen toe te voegen. U vindt ze hier en soms ook elders. Met de notities en afbeeldingen richt ik

me op eernsachtige en luchtige zaken in het bestaan.

Parallel aan deze Kroniek 2018 komen verhalen in me boven. De bron van mijn proza is in deze Kroniek 2018 te ontwaren. Elke maand een nieuwe aflevering.

En:

Een kort verhaal van Gerard Op de Weegh.

 

Meta Geerts vertelt over haar passie voor citrus.

Download
Kroniek 2018 februari
Februari Kroniek 2018
127 Webversie kroniek Februari 2018.pdf
Adobe Acrobat document 8.8 MB

Kroniek 2018 Maart.

Hierna volgt de pdf. Een select publiek (inclusief medewerkers) ontvangt een papieren boek. Denk je dat je mee kunt doen, neem contact met me op.

Download
Kroniek 2018 Maart
Kroniek 2018 Maart
128 Kroniek maart 2018 webversie.pdf
Adobe Acrobat document 11.2 MB